• Csomó a hímvesszőmben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Kb 1 hete a hímvesszőm makknyi távolságban feldagadt, piros volt, érintése és a bőr hátrahúzása fájdalmas volt. Állandó szexuális partnerem miatt helytelen tisztálkodásból fakadó fertőzésre gyanakodtam (előfordult, hogy 1 - 1, 5 napig nem tisztálkodtunk és közben többször is éltünk nemi életet), amit először kamillás és víztartást segítő kézkrémmel kezeltem más kenőcs hiányában, mivel nem tudtam mit lenne rá érdemes venni kb 3 napig. Mivel nem segített cickafarkfű teában áztattam kb 5 órát és nagyjából másfél nap alatt elmúlt. Ezután a hímvesszőm középtáján egy csomót fedeztem fel ami úgy tűnik, hogy az eremen van rajta, színtelen, így nem vagyok benne biztos hogy az erem sérült, viszont azzal együtt mozog. Egyátalán nem fájdalmas, merevedéskor talán jobban tapintható viszont a merevedés mértéke/nagysága nem a megszokott, közösülés során is gyakran lelankad. Nem tudom, hogy valóban ez okozza-e, vagy az ebből fakadó aggodalom miatt pszcihés eredetű-e, mivel érzékeny vagyok az ilyen dolgokra. Nem emlékszek rá, hogy az aktusok során bármikor is sérült volna, gondolom biztos feltűnt volna, de nem zárnám ki. Kérdésem lenne, hogy mivel kezelhetném urológushoz fordulás előtt, valamit, hogy az nagyon indokolt-e illetve milyen problémára gyanakszik? Válaszát nagyon köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Egy ártatlan érgomolyagtól (haemangioma) kezdve a herpeszes megbetegedésen át, akár más fertőtő ágens jelenlétéig sok minden lehet a probléma. (Ilyen esetekben a potencia zavar akár pszichés is lehet! ) Én azt mondom, ne várjon azzal, mi lész/lehet az elváltozással, hanem forduljon urológus orvoshoz!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 16., 22:01; Megválaszolva: 2012. március 28., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: