Tüdő daganat

Tisztelt szakértő! Nem dohányzó 38 éves feleségemnél tüdő daganatot találtak szeptemberben.Novembertől biztosítják számára az IRESSA 250mg gyógyszert.Januárban volt CT nagyon szép eredménnyel (felére összehúzódtak) , de sajnos most márciusban a CT azt mutatta, hogy vissza nőttek a novemberi állapotra. Az orvos azt mondta hogy még szedjük egy hónapig a gyógyszert, aztán ha tovább romlik akkor kemoterápia. A hagyományos orvoslás tiszteletben tartása mellett alternatívákat is próbálunk.Frissen facsart cékla, répa, almalé.Cera... ágy, Aloe vera, Flavonoid, NaCl inhalátor, Napi 5000mg C-vitamin, Teljes étrend váltás. Kérdésem az lenne, hogy kérhetünk-e a pulmanológusunktól C-vitamin injekció kúrát. Ha igen akkor mekkora dózisban adják, milyen rendszereséggel, és hogy működik a finanszírozása. A másik kérdésem pedig az lenne hogy milyen más lehetőségünk van a gyógyszeren és a kemoterápián kívül. Köszönöm a válaszát. Tisztelettel! Tibor

Dr. Nagykálnai Tamás válasza tüdőrák témában

Sajnálom az asszonyt.

Nem lesz jobban, ha valóban tüdőrákja van - mert ezt persze nem írja meg, hanem minden olyat ír, ami nem a betegségről szól.

C-vitamintól, ettől-attól miért lenne jobb egy tüdőrák?

Cékla, répa, almalé persze hogy mehet, de valóban azt tetszik gondolni, hogy tüdőrák ellen ezek valamit érnek?

Becsülöm a hitét.

43 évi onkológiai praxis után én nem hiszek ezek a blöffök tüdőrák elleni hatásában.

Pesszimista vagyok az Asszony betegségével szemben - bár ismétlem, hogy nem tudom igazán, hogy miről van szó, mert nem tetszett megírni.

Üdv.

Kérdés: 2011. március 24., 00:53 ;Megválaszolva: 2011. március 31., 12:02
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
Tüdődaganat, sugárterápia utáni...
2014.08.13-án jobb alsó bilobectomiát végeztek.Szövettan: CARCINOMA PLANOCELLULARE NON KERATOSUM INVASIVUM PULMONIS, Gr. III, pT2b, pN1 (HILUSI...
adenocarcinom tüdőrak