• Tüdő daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! Nem dohányzó 38 éves feleségemnél tüdő daganatot találtak szeptemberben.Novembertől biztosítják számára az IRESSA 250mg gyógyszert.Januárban volt CT nagyon szép eredménnyel(felére összehúzódtak),de sajnos most márciusban a CT azt mutatta,hogy vissza nőttek a novemberi állapotra.Az orvos azt mondta hogy még szedjük egy hónapig a gyógyszert,aztán ha tovább romlik akkor kemoterápia.A hagyományos orvoslás tiszteletben tartása mellett alternatívákat is próbálunk.Frissen facsart cékla,répa,almalé.Cera... ágy,Aloe vera,Flavonoid,NaCl inhalátor,Napi 5000mg C-vitamin,Teljes étrend váltás. Kérdésem az lenne,hogy kérhetünk-e a pulmanológusunktól C-vitamin injekció kúrát. Ha igen akkor mekkora dózisban adják,milyen rendszereséggel,és hogy működik a finanszírozása.A másik kérdésem pedig az lenne hogy milyen más lehetőségünk van a gyógyszeren és a kemoterápián kívül. Köszönöm a válaszát. Tisztelettel! Tibor

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a tüdőrák, C vitamin témában

        Sajnálom az asszonyt. Nem lesz jobban, ha valóban tüdőrákja van - mert ezt persze nem írja meg, hanem minden olyat ír, ami nem a betegségről szól. C-vitamintól, ettől-attól miért lenne jobb egy tüdőrák? Cékla, répa, almalé persze hogy mehet, de valóban azt tetszik gondolni, hogy tüdőrák ellen ezek valamit érnek? Becsülöm a hitét. 43 évi onkológiai praxis után én nem hiszek ezek a blöffök tüdőrák elleni hatásában. Pesszimista vagyok az Asszony betegségével szemben - bár ismétlem, hogy nem tudom igazán, hogy miről van szó, mert nem tetszett megírni. Üdv.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 24., 00:53; Megválaszolva: 2011. március 31., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés