Vizsgálat terhesség esetén

Megállapították 5 hetes terhes vagyok. Erre az orvosom megvizsgált összevissza nyomkodta a hasamat, kértem hagyja abba erre mégjobban miért nyafogok biztos van gond, hiába mondtam, nincs csak féltem a babát. Mire ő nincs semmi gyerek. Majd az UH ja mégis, bocs. Ön szerint a stílust leszámítva az eljárás helyes-e illetve tehet-e kárt a babában, Nem fogom sehol felhasználni a dolgot, mert amikor mondtam neki ebből baj lesz azt mondta letagadja. Azóta egyfolytában görcsöl ahol az embrió van. Tehetett benne kárt?

† Dr. Szalóczy Péter válasza magzati állapot témában

Kedves Kérdező! At eljárás semmiképpen nem volt helyes, de szerencsére a baba mélyen és vízágyban jól becsomagolva van, inkább a tapadni kezdő lepényke viseli nehezebben a történteket. Megnyugvása érdekében keressen fel egy másik, barátságosabb kollégát aki újabb hüvelyi ártalmatlan ultrahangos vizsgálattal bizonyíthatja, hogy nincs baj.

Kérdés: 2016. február 16., 19:16 ;Megválaszolva: 2016. február 17., 11:16
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Korai terhességi ,alhasi fájdalom
Terhesség előtti sör
Pajzsmirigy betegség
Terhesség előtti alkohol
övsömör terhesség alatt
Gyerekkorában volt bárányhimlőn, és most nemrég átestem egy övsömör betegségen. A napokban tudtuk meg hogy terhes vagyok , most izgulok mert kb a...