Lehetek terhes?

Tisztelt Dr. Pétervári László! A kérdésem a következő lenne.: Tegnap este a barátommal első alkalommal voltunk együtt. Óvszerrel. Aztán ő elment a mosdóba, vizelt, majd meg is mosta a péniszét. Ezt követően rá 2 órára újra együtt voltunk. Most már óvszer nélkül, de a végén még (mert félt, hogy esetleg baj lesz belőle) óvszert húzott, és rá pár percre elégült csak ki, már az óvszerrel (és nem bennem) . Ön szerint vizelést és tisztálkodást követően maradhatott a barátom húgycsövében spermium, amitől teherbe eshetek? Szükséges az esemény utáni tabletta? Válaszát nagyon várom. Köszönöm.

Dr. Pétervári László válasza Terhesség témában

A kérdésre nehéz válaszolni. A teherbe esés függ attól is a ciklusa melyik napján volt az együttlét. A ciklus 12-19 napján a legnagyobba fogamzás lehetősége.

A leírt együttlét alapján a fogamzás lehetőségére az esély csekély. Azonban az együttlét a közép időre esik akkor az esemény utáni tabletta alkalmazása mérlegelendő.

Kérdés: 2016. január 20., 09:47; Megválaszolva: 2016. január 21., 22:07
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid