hcg szint

Azt szeretném kérdezni hogy ha szept.28an kezdődött az utolsó menszeszem.okt.30 erős pozitív tesztem volt és aznap megmeretem a hcg szintet ami 3540.90 volt..a. A kerdesem az lenne hogy 3eve volt egy mehenkivuli terhessegem amikor eltavolitottak a petevezetekemet is a masik meg el van zarodva.azt is mondtak lombikkal probalkozzunk.ezzel a nagy hcg vel is lehet mehenkivuli? mert úgy tudom hogy.akkor kisebb az érték.Köszönöm a választ előre is

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a HCG témában

A méhen kívüli terhesség az lehetséges.Tény, hogy alacsonyabb HCG szint esetén is észlelhető méhen kívüli terhesség. Mielőbbi szakorvosi vizsgálat tanácsos, szakvizsgálat, ultrahang, szükség esetén ismételt HCG meghatározás. A terhesség helyének megállapítása szükséges.

Kérdés: 2015. november 01., 20:47; Megválaszolva: 2015. november 05., 18:57
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes