Lehetnek ikrek?

Tisztelt Doktor Úr! Voltam vérvizsgálaton a ciklusom 28. napján. Mivel figyeltem az ovulációt, tudom, hogy ez DPO 14 volt. A következő értékeket kaptam: HCG 342 U/l progeszteron 14.4 nmol/l Elég magasnak találom a HCG értéket. Mennyire megfelelő ez az érték dpo14-nél. Kissé félek, hogy ikerterhességet jelent. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza HCG témában

Kedves Kérdező!

Azt gondolom, ez egy teljesen normális béta HCG érték. 1-2 héten belül legyen kedves ultrahang vizsgálatra jelentkezni, nagy valószínűséggel ez szinguláris terhesség.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. május 09., 12:00; Megválaszolva: 2014. május 10., 19:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Terhes vagy nem terhes?
Tisztelt Cím! Utolsó menstruációm február 5-én ért véget. Azóta menstruációs görcs szerű fájdalmaim vannak néha de nem jön meg. Még...
HCG
Jó napot! Azt szeretném kérdezni, hogy a HCG szint emelkedése csak a terhességtől lehet? Mivel 2orvosnál is jártam az egyik nem talált semmit a...
Abortusz műtét
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek