Terhesseg alatti problemak

Tisztelt Doktor! jelenleg 22.hetben levo kismama vagyok, a minap ejjel arra, ebredtem, h kezd fajni, huzodni a bal oldalon az agyekomnal, majd sugarzik fel bal oldalon szinten a pocakomhoz aztan megy vegig a bal labamra, ra sem tudok allni, olyan volt, mint ha huzna a gorcs mindenemet, merem lett az oldalam, elkedett razni a hideg, majd sugarzott at a, derakam bal vesemre ez az erzes, remegett mindenem, azonnal feloltoztunk bementunk a helyi a korhazba, ott megvizsgaltak neztek babaszivhangot, vizeletemet, vernyomast, de mindent rendben talaltak.on szerint mitol lehetett ez? par napra ra, a bal agyeknal kezdodott ez a salygo erzes, es ment le a labamba, de egyfolytaba masziroztam, es vegul elmult.irtak fela korhazba egy fajdalom csillapitot: CO-CODAMOL A NEVE, DE bevenni nem vettem meg be belole.mivel angliaba lakunk most, nem tudom mit lehetne erre otthonrol hozatni.napont a szedek napi egy terhesvitamint, amiben 100mg magnezzium van, de miota elkezdtek lenni ezek az izomfajdalmaim, szedek napi 3X1 MAGNEZ +VIT.b6 TABLETTAT, AMIBEN 56, 26MG magnezuim es b6: 1.4mg van. szeretnem kerdezni, h esetleg otthonrol magnezium b6 pezsgotablettat, calcium pezsgotablettat jo lenne hozatnom, es azokbol napi, mennyit lehet bevenni, es hogy kell alkalmazni, ? van mikor erosebben erzem, h feszulgetek, nyulnaka szalagjaim, szurkal itt ott, huvely, petefeszek, h nol a mehem, erre tudna nekem tisztelt Szakerto valamit ajanlani? ha esetleg kesobb elkezdenek kemenyedni, arra mit hozassak ki magamnak? No-spat lehet e szedni fajdalom csillapitonak, es azt mikor es mennyit lehet alkalmazni? Tisztelettel kosoznom elore is valaszat!

Dr. Pétervári László válasza terhességi panaszok témában

Panaszát a méh növekedése okozhatja, ha minden egyebet rendben találtak. A Mg alkalmazása segíthet, abból napi 3x-4x 1gr is szedhető. Azonban ezt csak szakorvosi felügyelet mellett tanácsos alkalmazni. A méhösszehúzódás egy órában 3-5-nél gyakoribb forduljon szakorvoshoz.

Megválaszolva: 2012. október 09.

Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy

Terhesgondozás
Tisztelt Doktot Ur/Nö! Érdeklödnék, hogy egy 17 hetes kismamának mik azok a panszok, amivel már mindenképpen orvoshoz kell fordulnia? A tegnapi nap folyamán az...
Terhességi alhasi panaszok
Tisztelt Nőgyógyász Szakértő! Terhességem 13. hetében járok, az eddigi vizsgálati eredmények alapján minden rendben odabent a babával, szépen nő., Ami engem...
Placenta mellső fali, mit jelent ez?
Tisztelt Doktor Úr! 20 hetes kismama vagyok, első terhességem. A 2.trimeszteri genetikai papíromon az szerepel, hogy “placenta helyzete mellső fali, széle...
Magzattal egy burokban lévő csomó
Tisztelt Dr. Úr! Kb. 6-7 hetes terhes vagyok, ma voltam ismételten vizsgálaton az orvosomnál. Egy héttel ezelőtthöz képest a kis embrio nőtt, 4,5 mm-es, és...
Lehetek oxigénhiányos?
Kedves Doktornő! 19 éves lány vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy ha születésemkor (1x nyakra tekeredett köldökzsinór miatt) éleszteni kellett, maszkos...
Hatásos lehet ebben az esetben az...
Tisztelt Doktor Úr! Párommal védekezés nélkül voltunk együtt 10.29-én, 10.30-án és 11.01-én reggel. Ovulációs tesztem 10.31-én volt pozitív és 11.01-én már...