Terhesseg alatti problemak

Tisztelt Doktor! jelenleg 22.hetben levo kismama vagyok, a minap ejjel arra, ebredtem, h kezd fajni, huzodni a bal oldalon az agyekomnal, majd sugarzik fel bal oldalon szinten a pocakomhoz aztan megy vegig a bal labamra, ra sem tudok allni, olyan volt mint ha huzna a gorcs mindenemet, merem lett az oldalam, elkedett razni a hideg, majd sugarzott at a derakam bal vesemre ez az erzes, remegett mindenem, azonnal feloltoztunk bementunk a helyi a korhazba, ott megvizsgaltak neztek babaszivhangot, vizeletemet, vernyomast de mindent rendben talaltak.on szerint mitol lehetett ez? par napra ra, a bal agyeknal kezdodott ez a salygo erzes, es ment le a labamba, de egyfolytaba masziroztam, es vegul elmult.irtak fela korhazba egy fajdalom csillapitot: CO-CODAMOL A NEVE, DE bevenni nem vettem meg be belole.mivel angliaba lakunk most, nem tudom mit lehetne erre otthonrol hozatni.napont a szedek napi egy terhesvitamint amiben 100mg magnezzium van, de miota elkezdtek lenni ezek az izomfajdalmaim, szedek napi 3X1 MAGNEZ +VIT.b6 TABLETTAT, AMIBEN 56, 26MG magnezuim es b6: 1.4mg van. szeretnem kerdezni, h esetleg otthonrol magnezium b6 pezsgotablettat, calcium pezsgotablettat jo lenne hozatnom, es azokbol napi mennyit lehet bevenni, es hogy kell alkalmazni,? van mikor erosebben erzem, h feszulgetek, nyulnaka szalagjaim, szurkal itt ott, huvely, petefeszek, h nol a mehem, erre tudna nekem tisztelt Szakerto valamit ajanlani? ha esetleg kesobb elkezdenek kemenyedni, arra mit hozassak ki magamnak? No-spat lehet e szedni fajdalom csillapitonak, es azt mikor es mennyit lehet alkalmazni? Tisztelettel kosoznom elore is valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhességi panaszok témában

Panaszát a méh növekedése okozhatja, ha minden egyebet rendben találtak. A Mg alkalmazása segíthet, abból napi 3x-4x 1gr is szedhető.

Azonban ezt csak szakorvosi felügyelet mellett tanácsos alkalmazni.

A méhösszehúzódás egy órában 3-5-nél gyakoribb forduljon szakorvoshoz.

Kérdés: 2012. október 08., 14:47; Megválaszolva: 2012. október 09., 22:59
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
terhesgondozás
Tisztelt Doktot Ur/Nö! Érdeklödnék hogy egy 17 hetes kismamának mik azok a panszok amivel már mindenképpen orvoshoz kell fordulnia? A tegnapi nap...
Terhességi alhasi panaszok
Tisztelt Nőgyógyász Szakértő! Terhességem 13. hetében járok, az eddigi vizsgálati eredmények alapján minden rendben odabent a babával, szépen...
Látóterenként kevés granulocyta
Hormonvizsgálat
Kedves Doktor Úr! A ciklusom 4. és 22. napján csináltattam vérvételt, aminek az eredménye az alábbi lett: 4. napon: TSH: 0,635 mIU/L, FT4:...
Második oltás terhesség alatt
Tisztelt Doktor Nő! Április 9-én kaptam az első AstraZeneca oltásomat, majd július 2-án kapnám meg a másodikat, de a héten kiderült, hogy...