terhesgondozás

Tisztelt Doktot Ur/Nö! Érdeklödnék hogy egy 17 hetes kismamának mik azok a panszok amivel már mindenképpen orvoshoz kell fordulnia? A tegnapi nap folyamán az alhasam bal részen (egy ponton) nyilalo fájdalmat éreztem nem folyamatosan de szinte egész nap jelen volt! Hiába ultem vagy fekudtem el, nem mult el teljesen csak gyengult az érzés! Nincs vérzés csak átlátszo kismennyiségu folyás és tegnap vizeleturités után a wc papiron egy pici zöld váladék volt. (nem tudom hogy van e jelentosége) Tisztában vagyok vele hogy tágul a méh és nyulnak a szalagok amit eddig is éreztem de nekem valahogy z másnak tunt, mert nem tudtam kiegyenesedni sem amikor felálltam.a dolog szépsége hogy angliában élek és a terhesgondozás az eddigi tapasztalataim alapján elég gyér, (mult honapban voltam beszélgetni szulésznoven és legkozelebb december 4 én megyek....12.héten vettek vért és csinálták az elso uh-ot) 3 hete otthon voltam igy felkerestem egy magán nogyogyászt aki teljesen átvizsgált és mindent rendben talált (méhszáj stb) hozzáteszem hogy itt még nogyogyász nem látott... A kérdésem az lenne kedves Dr.hogy ez a fájdalom amit tegnap éreztem vajon ad e okot aggodalomra és 3 hét alatt kinyilhatott e a méhszáj vagy csak szimplán növekszik a babám:? Az alhasamon nyomás érzés van ami nem fáj... Válaszát elöre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhességi panaszok témában

Kedves Kérdező! A terhesség alatti méhnövekedés és megnyúlás nem kellemetlen apró görcsölgetésben megnyílvánulhat. Erős, tartós fájdalomérzéssel nem. Ha nem béleredetű fájdalma van, mindenképpen érdemes nőgyógyászhoz menni, mert a méhszáj korábbi zártsága produktiv görcsölésre gyorsan ki tud nyílni bő ujjnyira, nemkivánatosan. Ha a vizsgálattal minden rendben volna és panasza változalan marad, elsősorban bél eredetre kell gondolni. Anglia egészségügyi ellátása szinvonala egyik legjobb Európában, meg fogják találni a probléma okát és megoldását.

Kérdés: 2012. október 18., 11:14; Megválaszolva: 2012. október 19., 11:14
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesseg alatti problemak
Tisztelt Doktor! jelenleg 22.hetben levo kismama vagyok, a minap ejjel arra, ebredtem, h kezd fajni, huzodni a bal oldalon az agyekomnal, majd sugarzik fel...
Terhességi alhasi panaszok
Tisztelt Nőgyógyász Szakértő! Terhességem 13. hetében járok, az eddigi vizsgálati eredmények alapján minden rendben odabent a babával, szépen...
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel