zanocin terhesseg alatt

Tisztelt doktorno/ur! Junius 12volt egy eleg komoly felfazasom, eros fajdalmaim voltak, allando vizelesi inger es ver a vizeletben. Mivel kulfoldon elek mindig van itthon hazipatikam ezert meg aznap este vettem be egy zanocint es meg harom napig szedtem 2x1 adagokba, junius 15 hagytam abba a gyogyszer szedeset.utolso menstruaciom idopontja majus29-junius 3. tegnap tudtam meg, h allapotos vagyok, a baba junius 10 fogant meg es valoszinuleg beagyazodas elott szedtem a gyogyszert. Nagyon megvagyok remulve. nem tudom tettem e kart a kisbabamban.valaszat elore is koszonom. Tisztelettel Noemi 23 eves

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Ahogyan helyesen kiszámolta, beágyazódás elött szedte nagyevalószínűséggel a gyógyszert, igy anyai véréban keringő moleklával a fejlődő embrió nem találkozott. A gyógyszerek nemkívánítos hatása nem a néhány napos barázdálódó embriókezdeményre vonatkozik. A Zanacin a gyógyszerkönyvben nem ellenjavalt anterhességben, hanem, mint a legtöbb gyógyszer, kerülendő. Szeretném, ha megnyugodna, ha ez nem sikerült, keresse fel a problémájával a legközelebbei genetikai tanácsadót, ahol hasonló problémákkal foglalkozó nagy tapasztalatú szakemberek eligazítják, hogy megnyugodjon.

Kérdés: 2012. június 27., 18:11; Megválaszolva: 2012. július 02., 18:13
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása