VETÉLÉS!

Jó Napot Doktor Nő-Doktor Úr! Tavaly azaz 2011.06.22 én azzal fordultam a nögyászhoz, hogy nincsen menstruációm 2011.04.10-e óta megvizsgált és csinált egy hüvelyi ultrahangot, aminek az eredménye írom: UH: 61x37 mm ut., benne grav.nem látható. Bo.56x54mm-es cysticus képlet....Ez után azt mondta nekem, hogy 1hónap múlva menjek vissza vizsgálatra. Vissza is mentem2011.07.27 szerda, és az eredményem meglepetés volt és ÖRÖM nekem és a páromnak is UH: Ut-ban 16mm-es élesszélű petezsák, pulzáció sejthető Gravs.7 Védőnőhöz irányitva alá pedig ez van feltüntettve N8300 A petefészek follicularis cystája Z 3210 Terhesség, bizonyitott A védőnö nem tudott fogadni, csak a következő hét elején...... Szerdán állapitották meg hogy terhes vagyok, azt azért hozzá teszem, hogy nem volt nekem az ég világon semmi bajom, nem fájt a hasam, a mellem, és még hányingerem sem volt:) aminek nagyon örültem, és persze a párommal szárnyaltunk, bekövetkezett a baj 2011.07.29-én 2 napra rá hogy kiderült terhes vagyok az esti órákban el kezdtem vérezni, nem nagyon de megilyedtünk és bementünk a kórházba ahol közölték velünk, hogy a babánk sajnos halott és el kell vegyék tőlem, meg történt a műtét! 3 hét múlva vissza a szövettan eredmányért, amiben ez állt: Hypersecretios mirigyeket tartalmazó decidnarészletek, terhességi endometriumnak megfelelőek. Magzatbolyhok nincsenek illetve nem találtak. Malignitásnak nincs jele. Megjegyzés:szövettanilag a magzatbolykok hiánya miatt nem zárható ki extranterin garvitás. Hála istennek nem voltam méhen kivüli terhes, miután ki derült.Utána rendes volt a menstruációm és panasz mentes voltam. 2012.02.16 El mentem ismét orvoshoz, mert kimaradt a vérzésem és csináltam 7 db terhességi tesztet ami mind a 7 darab pozitiv volt, és sajnos a folyamat az úgyan az mint az elöbbi terhességemnél. még nincs gyerekünk de szeretnék minnél hamarabb. Ön mit javasol miért van ez? és mi a véleménye erről az egészről? Félek hogy nem lehet gyerekem..... Kérem segítsen nekem! Köszönettel: Timi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza vetélés témában

Két vetélést követően a szülők kromoszóma vizsgálata tanácsos.Ezenkívül a méh anatómiai vizsgálata/Hysteroscopia/.Ezek rendben vannak akkor korai sárgatest hormon kezelés is célszerű.

Az összes körülményt nem ismerem, de a fentiek segítenek a vetélés okának felismerésében.

Kérdés: 2012. április 23., 13:38; Megválaszolva: 2012. április 24., 21:44
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom