Leszázalékolás

2004 óta kezelnek pánikbetegség miatt, ami melléagorafóbiás tünetek társultak és az utóbbi időkbensúlyos mértékben fokozódtak, órvosom javaslatára nem javasolt kiséret nélkül otthonom elhagyása állandó felügyeletet igénylek családom részéröl diagnózisom: pánikzavar (szindróma) (epizódikus, rohamokban jelentkező szorongás) agorafóbia gyógyszereim 20mg paroxetin 3x0, 5mg frontin magne b6 szedése is javasolt létezik-e hogy ezzel a betegséggel elindíttassam a leszázalékolást mivel állapotom nem javúl, rohamaim rendszeresen visszatérnek agorafóbiám miatt pedig egyedűl sehová nem tudok elmenni szorongok az egyedülléttől, a tömegtől,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza leszázalékolás témában

Kedves Kérdező!

A leszázalkolás akkor kapható meg, ha testi és lelki állapota komoly munkaképesség csökkenést okoz. Az ön esetében a pánikbetegség és az agórafóbia nem teszi alkalmatlanná a munkára, hiszen otthonról tud dolgozni. A lakóhelyhez kötöttség miatt lehet, hogy megállapítanank néhány százalékos csökkenést, de munkaképesnek fogják nyílvánítani és az anyagi támogatás mértéke sem lesz kielégítő.

Kérdés: 2012. május 14., 19:29; Megválaszolva: 2012. május 17., 21:49
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Scippa (escitalopram) váltása
Kedves Doktornő! Körülbelül 3 hónapja szedek pánikbetegségre, generalizált és szociális szorongásra, - és ami legjobban zavart, az ezekből...
Mi lehet a gond ?
Pánikbetegség és egyedülléttől...
Üdvözlöm kedves Doktornő! Olyan problémára szeretnék segítséget kérni ami sajnos már teljesen tönkre tette az életem! A problémám 2013 körül...
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?