infarktus után

Az infarktus után mennyi időnek kell eltelni a terheléses EKG elvégzéséig. Ha maradt vissza egy 60%-os szükület.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívinfarktus témában

Tisztelt Kérdező! Erre nincs aranyszabály, az Ön panaszaitól és egyéb körülményektől is függ, hogy kell-e egyáltalán terheléses EKG. Beszélje meg kardiológusával. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. március 19., 08:41; Megválaszolva: 2012. március 21., 16:46
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
éjszakázás infarktus után
Aspirin Protect
Szívinfarktus után
szexuális élet szívinfarktus után
Szívinfarktus?