Aspirin Protect

Mindig van a zsebemben 3 db 100 mg-os Aspirin Protect. Infarktusos tünetek esetében bevehetem a 3 db-ot, és viz nélkül is használ?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza szívinfarktus témában

Tisztelt Kérdező!

Az Aspirin protect szív és érrendszeri betegségek megelőző gyógyszere, heveny panaszok esetén nem alkalmazható. De valamit azonban jól tud, valóban szívinfarktus első ellátásaként aspirint alkalmazunk (ha nincs kontraindikáció) , de ez nem a protect készítmény. Mellkasi fájdalom, infarktus gyanú esetén az öngyógyszerelés nem megoldás, mentőt kell hívni, és kórházi ellátás szükséges.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. június 06., 00:12; Megválaszolva: 2013. június 06., 23:02
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
éjszakázás infarktus után
Szívinfarktus után
szexuális élet szívinfarktus után
Szívinfarktus?
infarktus után
Az infarktus után mennyi időnek kell eltelni a terheléses EKG elvégzéséig. Ha maradt vissza egy 60%-os szükület.