• Lábfájás két éve, mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        husamosabb ideje faj a labam .. a bal labam .netodok szunet nelkül rövid ideig elmenni .. abal labam lent hatul egyszerüen elzsibbad begörcsöl ami fajdalmas is ..muszaly megalnni es igy tudok tovabb menni ... voltam orvosnal aki megallapitotta vizsgalattal nem verkeringesi problema elküldött ortopediara ... o nem talalt semmit .. meg röggenezte o szerinte valoszinü verkeringes az ereim sokszor lüktetnek bei is görcsölnek magniseum nem segit .. jo ideje szedem mar .. idestova mar 2 eve ez allapot es lassn az idegeim nem birjak tovabbb ... kerem a sgitseget .mi tevö legyek

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Jó lenne tudni, hogy pontosan milyen vizsgálatok voltak, mert az első orvos és az ortopédus véleménye egymásnak ellentmond. A panaszai érszűkület, mozgásszervi betegésg miatt egyaránt kialakulhattak. Kérem, küldje el a született leleteket.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 08., 15:47; Megválaszolva: 2011. július 11., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés