• Jobb láb panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Doktornő! Egy hónapja jelentkeztek a tüneteim, kezdetben a jobb vádlimban érzetem fájdalmat, mely különböző megjelenésű volt. Volt hogy nyugalomban, volt hogy terhelésre fájt különböző ponton. A múlthéten viszont a térdemre kezdett el koncentrálódni. Pár napra rá észre vettem hogy a térdem mellett a belső oldalon van egy duzzanat. Néha érzek benne szúró, nyomó fájdalmat illetve izomrángások fordulnak elő ebben a térdhajlatomban nagyon gyakran, de izomrángás a jobb lábamon bárhol előfordul. A bal lábamnak semmi baja. Mi lehet a tünetek hátterében? Válszát köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a Lábfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül nem lehet véleményt mondanom. Leírásából nem derül ki, hogy milyen fokú terhelés érte a lábát, esetleg sportol –e, érte-e valamilyen baleset, volt-e a közelmúltban valamilyen más betegség, kényelmes cipőket hord-e. Javaslom, hogy panaszával keressen fel reumatológus esetleg ortopéd szakorvost.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. január 16., 16:22; Megválaszolva: 2019. január 19., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: