• mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Egy éve kezdődő panaszaimat kivizsgálva/24órás vérny.ellenőrzés, 24 órás ekg, vérvétel, neurológus- EEg/ negatív értékek után pszichés eredetű, /majd elmúlik, pihenjen sokat /betegséget állapitottak meg.Éjjelente heves szivdobogásra, rossz közérzetre ébredek és el akarok ájulni, majd nagyon elkezdek fázni, és egész testben remegni, poharat nem birok számhoz emelni, göcsösen rángatózom. Van, hogy 10 percig tart, tegnap éjjel 1 órán át.Lassan felmelegszik kezem lábam és elmúlik a rángatózás. Próbáltam nyugtató teakeveréket, B vitamin koncentrátumot, Calciumot, de 1 éve hol naponta, hol hetente, sőt volt hogy napközben tvnézés közben is elkapott ez az állapot. Eleinte megijedtem, de se nem ideges állapotra se nem félelemre nem vezetem vissza.Ha elakarok aludni, szédülök és ájulás érzésem van. Nyaki röntgenen régóta megállapitott kopásom van, kissé be is gyullad, gyógytornára, fizikoterápiára jártam vele. Mi lehet a bajom?

        WEBBeteg szakértő válasza a magas pulzus témában

        Kedves kérdező! Sajnos nem tudok sokkal többet mondani, azokat a betegségeket, amik ilyen panaszokat okozhattak (ritmuszavarok, epilepszia) elmondása alapján már körbejárták, kizárták, a vérvétel is rendben volt (bár nem írja, ez mire terjedt ki, történtek-e pl. hormonvizsgálatok). Holteren nem mindig sikerül elcsípni a ritmuszavarokat (főleg, ha nem minden nap jelentkeznek), emiatt még esetleg - ha elérhető - esemény Holter, transztelefonos EKG használata jön szóba. Azonban a leírtak alapján felmerül a pszichés komponens lehetősége is, emiatt pszichológus, pszichiáter felkeresése is megfontolandó.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-11 11:22:38; Megválaszolva: 2010. március 11., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Kell a dohány? - Szokjon le!
        Töltse le leszokást segítő mobil alkalmazásunkat!
        Tiszta orrok, nyugodt napok