Alalcsony pulzus

Tisztelt Doktor Nő! 35 éves nő ,panaszom egy hete all fent,azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy már egy jó ideje a pulzusom nyugalmi állapotban nagyon alacsony amit érzek is 43 és 55 körül mozog ha felállok vagy sétálok akár a 140 et is eléri ..korabban is volt mar alacsony,de 47 alá nem ment.mellkasi nyomás érzésem van valamint a bal vállam Fájdogál és gombócérzésem van a torkomban.alap betegségem inzulinrezisztencia ,reflux pánikbetegség hormon probléma PCos menstruaciom nincs..háziorvosom csinált egyik ekgt amin a következő állt Gyenge R hullám progresszió V4 enyhe sz t depresszió V6 korai kamrai kontrakció .Azt mondta a doktor úr, hogy szerinte nem lesz nagy probléma de a kardiológiára időpontot csak januárra kaptam beutalóval.. Mit gondol erről az eredményről ,keresek inkább magánorvos t?

Dr. Molnár Dóra válasza szapora pulzus témában

Kedves Kérdező! A háziorvos sürgős esetben beutalta volna Önt kóházba szükség esetén. Amennyiben súlyosbodnak a panaszok, sürgősségi ellátást ebben az esetben a továbbiakban is bármikor van lehetőség igénybe venni a szakvizsgálat időpontjáig.

Labor vizsgálat panaszokat okozó egyéb problémák (például vérszegénység, pajzsmirigy betegség) kizárására addig is elvégeztethetó.

Jobbulást kívánok!

Tisztelettel:

Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2022. október 21., 13:02; Megválaszolva: 2022. október 25., 23:37

Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek

Szívverés érzés
Üdvözlöm! Olyan kérdésem lenne, hogy januárban voltam covidos. Anyám napokig mondta, hogy ebbe bele lehet halni ilyenek. Valószinüleg tudatalatt...
Pulzus és vérnyomás
Pulzustartomány
Kardiológiai kivizsgálás
Jó napot kívánok! Szeretném a segítségüket kérni . Erős szívdobogás érzés miatt fordultam háziorvosom hoz aki beutalt kardiológiai...
Szívpanaszok
Kedves Doktornő! Szeptember végén tüszős mandulagyulladásom volt. 1 hétig tartott, és lázzal kezdődött (ami ezelőtt nekem még nem is volt)...