• Szív ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Két ultrahang felvétel készült ,3 nap különbséggel.Azt nem értem az elsőn ,csaknem teljes elzáródás van ,bal kamra kiáramló részén,a nyomás 80 hgmm a kamrában , a második leleten már csak 12hgmm .Hová lett a szűkület , ha megvan mitől lett kisebb (ennyivel) a nyomás.A 3 napig szedtem a 2,5 mg bisoprolol sandoz tablettát.Azt meg végképp nem értem , ennyi gyógyszertől a pulzusom 46-48 (nyugalmi)és hogy ez jól van -e, a vérnyomásom ami (gyógyszerrel)eddig jó volt most meg leginkább magas.Köszönöm szépen a válaszát.

        Dr. Molnár Dóra válasza a szív ultrahang témában

        Kedves Kérdező! Önnek igaza van, nem stimmelnek a leletek. Azt gondolom egy harmadik mérés is szükséges lenne, egy szív ultrahang specialistánál. Az Ön által szedett gyógyszer pulzuscsökkentő hatással bír. Az optimális alatti pulzusra reagálhat a szervezet magasabb vérnyomással. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. január 08., 12:45; Megválaszolva: 2020. január 12., 00:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: