Szív betegség e?

Tisztelt Doktor Nő! Érdeklődni szeretnék, hogy 2 hónappal ezelőtt elmentem kardiológiai kivizsgálásra, ultrahang, vérnyomásmérés, stb. és azt mondta a doktornő, hogy aorta instuffom van, menjek vissza 6 hónap múlva mert lehet vele született az instuff, mellette kondizok. Elküldött kivizsgálásra egy szívterhelésre ami 90 %-os lett, említette a 24 órás vérnyomásmérőt de az annyiba maradt. Egyik hétfőn 120 volt alaphangon a pulzusom el is mentem a háziorvoshoz és fel írta a concort. Elküldött teljes laborra és ott a leletem tökéletes lett. 24 éves vagyok nem szeretnék gyógyszereken élni, ön szerint mi tévő legyek? Mozgok, séta, néha futás, viszont nagyon stresszes vagyok, érzem ha pozitiv dologra gondolok nyugalmat illetve érzem helyre áll a szivdobogásom is. Köszönöm segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza aorta insuff témában

Kedves Kérdező, valóban nem biztos, hogy Önnek ezt a gyógyszert tartósan kell szednie. Inkább kardióedzés végzését javaslom, nagy súlyok emelgetése nem tanácsos. A gyógyszerszedés szükségességéről egyeztessen a kardiológussal, ne várja meg a fél éves kontrollt, hanem kérjen korábbra időpontot. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. november 15., 18:02; Megválaszolva: 2015. november 15., 20:24
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
II fokú aorta insuff
Tisztelt Doktornő! Az alábbi ultrahang lelettel kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni: AO asc 28mm Bal pitvar 29/33mm Jobb pitvar: 34mm Jobb...
Relax zavar súlyossága
Tisztelt Doktornő! Nyáron hirtelen felment a vérnyomásom és a pulzus is felszökött, majd megismétlődött. Elmentem a kardiológushoz és a...
Noncompaction
Noncompaction enyhén csökkent balkamra funkcióval mr esetén mi a teendő? Panaszt nem okoz. 21 éves férfi
Szívultrahang eredménye
Tisztelt Doktornő! Megcsinálták a szívultrahangot de semmit nem mondtak. Leírnám az eredményt és kérem írjon pár sort hogy van-e valami probléma...
Alacsony vernyomas