leleteim ÉRTÉKELÉSE.

Tisztelt dr nő. ur.sziv últrahang leletem a következő. Ao.bill.-vékonyak, hártyásak, jól separálódnak. Ao.gy: 30 mm.Separatio: 20mm.BP: 36mm.ÉP mitr.bill.-k. IVS -hátsó fal: 13-13mm.Dd.46mm.DS.26mm.EF.68%. Mitr.E/A megfordult. Mitr.sten. nincs. Ao. bill felett mért V MAX: m/ sec, felette szignifikans grad. nem mérhető. Egyebekben norm.dopplerek. SZegmentális falmozgászavar, PF nincs.Vélemény: konck.bk hypertrophia, relax.dysfunczótio. Volt EKG is ami s.r.fr.: 80/ min, PQ: 0.12 s., R.t. áll, QRS: 0, 08 S., ST isoel, T pos., átm. V3-ban. RR.158/135 Hgmm.NAGYON AGGÓDOK SZERETNÉM TUDNI AZ ÉRTÉKEKET! MIVEL ELŐZŐLEG KIDERŰLT HOGY, AGYI INFARTUS GYANUS VAGYOK SZEDEK RÁ GYÓGYSZERT. MEGKÖSZÖNNÉM SZIVES VÁLASZÁT! GYÓGYSZEREIM XANAX ASA. NOTROPIL.REXETIN. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívultrahang témában

Kedves Kérdező! Nyugodjon meg a szív összehúzódó, pumpáló képessége jó. Billentyűk épek. A szívizomzat jól mozog. A szív fala kissé vastagabb, és emiatt lassabban ernyed el. Ezt okozhatja magasabb vérnyomás is, vagy tartós intenzív fizikai aktivitás. Az EKG leírás nem tartalmaz kóros adatot. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. június 18., 22:26; Megválaszolva: 2012. június 19., 22:45
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Érdeklődés II.
Érdeklődés
Pulzusnyomás II.
Pulzusnyomás
Tisztelt Doktornő, két különböző intézményben végzett echocardiografias vizsgálat alapján is hyperkinetikus keringést állapítottak meg nálam...
AstraZeneca Covid oltás kérdés /...
Tisztelt Dr. Molnár Dóra! Volt egy foggyulladásom ami miatt ki kellett húzni (2021.03.23-án) az egyik bal alsó örlőfogamat. Ez már egy hosszú...