DCM most meghalok?

Tisztelt DR! Nagyon szeretnék választ kapni voltam, szívultrahangon és ezt az eredményt kaptam Ép billentyűk, kp.-nál nagyobb mitr.insuff /II-III, kis tricusp.insuff I Kp.pulm hypertonia 47 hgmm.Jelentősen diletált bal kamra EF 33.% A septum hypo-akinetikus, a post -inf fal jobban mozog, jelentősen diletált bal, kissé tágabb jobb pitvar, norm jobb kamra.Kis Pe a bk mögött! Annyit mondtak nekem, hogy ez nagyon nem jó lelet, felteltem vízzel azért készült ez az ultrahang 6 l víz jött le rólam amikor az ügyeletre mentem! Ezeket a gyógyszereket kaptam, azt mondták várjunk, de kérdem mire? 45 éves vagyok, nagyon félek: (Köszönöm, a választ előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívultrahang témában

Kedves Kérdező, Ön korszerű gyógyszereket kapott, de meg kell keresni a baj okát is, ami a fentiekből nem derült ki. Javaslom, hogy az Önhöz közeli orvosi egyetemi klinika szívelégtelenség szakrendelését keresse fel a további teendők megbeszélésére (beutaló, időpont egyezetetés szükséges) . Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. szeptember 11., 11:54; Megválaszolva: 2014. szeptember 11., 21:16
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után