Nemi vágy...

Tisztelt Dr. Csuth Ágnes! Először is elnézést kérek, hogy egy kényes dolgot tárok fel Ön előtt, de amit most leírok, az évek, sőt évtizedek óta probléma nálam. Ezért tanácsot és segítséget szeretnék Öntől kérni az ügyben, hogy milyen gyógynövényt vagy gyógyszert fogyasszak, hogy a nemi vágyam fokozódjon. (A Shop üzletekben kapható nemi vágy fokozók csak átverések!, mert hatástalanok, sőt félő, hogy még károsak is! Csak a pénzt csalják ki az emberekből! ) Nem csak most van ezzel gondom, hanem - szinte - mindig, amikor fiatalabb voltam is. Mivel nem érzem - még - magam idősnek, és koromhoz képest (mások elmondása szerint is! ) jól tartom magam, egészséges vagyok, tele vagyok energiával, szellemi és fizkai értelemben is, de a szexuális életem nagyon gyenge. Párkapcsolatban élek hosszú éve, bár szexuális életet ritkán élünk, kb hetente 1x, vagy kéthetente 1x. Nincsen szervi bajon, s még azt sem mondhatom, hogy lelki problémáim lennének, élem az átlagos polgári életet, mint a legtöbben. Mégsem boldogulok az ágyban, pedig nagyon szeretném. Tulajdonképpen jónak érzem a szexuális kapcsolatot, de nem, vagy nagyon ritkán jutok el az orgazmusig. Csak akkor sikerül, ha nagyon erős a nemi vágy. Az a baj, hogy ezt viszont nagyon ritkán érzem, pedig nagyon szeretném minden egyes alkalommal erősnek érezni, hogy örömet szerezhessek a páromnak (és nekem is öröm lenne). Úgy tudom, hogy van ilyen gyógyszer, ami segít a nemi vágy fokozására, így az orgazmus is elérhető. Talán a Dopamin vagy a Szerotonin lenne az, ami segítene ebben?! Vagy mi? Legalább is az ideggyógyászok ezt vallják, mivel ezt a két gyógyszert adják a depressziós betegeknek is, és arra jöttek rá, hogy inkább a nemi vágyat és az orgazmust fokozza. Ha ez így van, akkor hogyan lehetne ehhez hozzájutni? vagy forduljak ideggyógyászhoz akkor is, ha nem vagyok depressziós?! Vagy Ön kedves Doktornő, mit tudna tanácsolni, javasolni?, hogy sikeres legyek az ágyban is. Miért van az, hogy egyes nőknek minden akadály nélkül könnyen megy?! Ha fáradt, ha nem, ha depressziós, ha nem! Nem kell gyakorolniuk semmit, még is eljutnak a csúcsra, ha kell - akár - óránként is! Én nem vágyom erre a maximális teljesítményre, csak a normális, kielégített szexuális életre. Ezek a nők, mivel rendelkeznek, amivel - sajnos elég sokan - mi nem rendelkezünk?! Mit kell tennünk, hogy mi is ilyenek legyünk? Kérem, adjon tanácsot, hogy sikeres lehessek és ez által magabiztosabb is. Köszönöm: beres

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza a szexuális élet témában

Kedves Kérdező! Minden ember más, nem csak kinézetre, vagy tulajdonságait tekintve, de nemi vágy szempontjából is. Elképzelhető, hogy gyermekkori emlékei, neveltetése, korábbi rossz tapasztalatai, vagy egyszerűen a gátlásossága nem engedi, hogy felhőtlenül élvezze a szexuális együttlétet. A szerotonin és a dopamin lehet, hogy növeli a vágyat, de a hangulatjavítók szedését nem ajánlom, mivel nagy többségük épp ellentétesen működik, és kifejezett anorgazmiát és libidócsökkenést eredményez. Ez egyébként a betegtájékoztatókban is le van írva, a hangulatjavítók szedésének egyik leggyakoribb és legkellemetlenebb mellékhatása. Az Ön esetében megoldás lehet, ha partnerétől több kedvességet, törődést kap, vagy új, izgalmas, szokatlan élményeket próbálnak ki közösen. A kapcsolatukon és az Ön esetleges lelki gátlásain egy szexuálpszichológus nagyon sokat segíthet. Ha gyógyszeres megoldásra vágyik, akkor létezik nők számára is sildenafilum tartalmú szer (Viagra), de ez sajnos Magyarországon nincs törzskönyvezve.

Kérdés: 2011. október 21., 12:47; Megválaszolva: 2011. október 26., 22:12
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?