Túl szűk, túl vastag?

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza is, de elsősorban a vastagsága okozza a problémát. Merev állapotban elég nehézkessé válik a behatolás a hüvelyem izgalmi állapota ellenére is, valamint nagyon kevés olyan póz van, amelyben mind a ketten élvezzük az együttlétet. Próbáltunk már síkosítót, mert a legelső alkalom sajnos nagyon nem sikerült. (Lassan másfél éve vagyunk együtt.) Esetleg az első alkalomnak lehet olyan (akár lelki) hatása, ami nem engedi, hogy működjön a dolog? Mert az előző kapcsolataimban sosem fordult ilyen elő. Próbálkozom a Kriston tornával, illetve vásároltam egy, a párom péniszével kb. azonos méretű műpéniszt, hátha az segít. Számtalan fórumot végigolvastam már, de mindenhol csak butaságokat írnak, a nőgyógyásszal pedig szemtől-szemben elég kellemetlen ilyesmiről beszélni. Szeretném megoldani a problémánkat, mert minden más stimmel közöttünk, nem szeretném, hogy ez okozza a kapcsolatunk végét. Köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a Szexuális élet. témában

Ezzel a problémával avatottabban foglalkoznak a Szexológusok. Ami segítség lehet az a megfelelő türelem,megfelelő előjáték. A legfontosabb azonban a várt sikertelenség figyelésének kerülése. Ez utóbbi sikerül a megfelelő póz kiválasztásával, akkor a probléma megoldódik.

Kérdés: 2020. augusztus 27., 18:39; Megválaszolva: 2020. szeptember 01., 22:17
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?