Herebiopszia utáni önmegtartóztatás

Tisztelt Doktor úr! Teljes herebiopsziám volt mindkét herében azoospermia miatt. A fájdalom napról napra csökken. Kérdésem: hány napon belül lehet veszélye az önkielégítésnek - természetesen óvatosan, a varratokat kímélve? Lelkileg-akaratilag bírnám az önmegtartoztatást, de (szerencsére) igen aktív szerelni életet élek feleségemmel, és emiatt 4-5 nap ejakulalas szünet után feszítő, fájdalmas érzés támad a heréimben. Megértésében, együttérzésében bízva: Zoltán.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza szexuális élet témában

2 hétig nem javasolnám a szexuális aktivitást

Kérdés: 2017. szeptember 21., 15:23; Megválaszolva: 2017. szeptember 25., 09:27
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.