Nem sok?

Szeretném megkérdezni a kedves Doktor Úr/Nő-tők, hogy két évvel ezelőtt a szemész szakorvos 2 -őt az egyik szememre és 2.5-öt a másikra ráerősített. És azóta csak romlik. Szeretném megtudni, hogy lehetett volna ennyit egyszerre rárakni? Köszönöm... előre is

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a dioptria témában

Tisztelt Kérdező!

A kérdésből sajnos nem derül ki, hogy "+"-os, vagy  "-"-os korrekciót visel-e. Valóban soknak tűnik ez az emelés, de biztos vagyok benne, hogy a romlásnak nem ez az oka. Általában nem szoktunk hirtelen ennyit emelni, de vannak kirívó esetek, amikor ez mindenképp indokolt.

 

Halmosi Edina, optometrista kontaktológus
Kérdés: 2010. március 23., 10:47; Megválaszolva: 2010. március 23., 10:47
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Remeg egy pont a látótérben
Látótér vizsgálat
Oct vizsgàlat
Apró foltok a látótérben