szedhetem e?

Tisztelt Doktor Úr! Ma voltam fül-orr-gégész-nél és rostasejt gyulladást állapított meg az orvos, fel írta a zyrtec-d gyógyszert de zöldhályogom van amit kezelek már 2 éve szemcseppel. Betegtájékoztaton rajta van ne szedje ha zöldhályogos a szem. Ma bekaptam egyet, nem e baj ha végig nyomom ezt a 7 napos kúrát? köszönöm segítségét

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza zöldhályog témában

Tisztelt Kérdező!

Ön is olvasta a betegtájékoztatóban, hogy amennyiben zöldhályogban szenved, NE szedje a gyógyszert. Nem véletlenül szerepel ez a figyelmeztetés a betegtájékoztatóban. Keresse fel ismét a fül-orr-gégészt. Mielőbbi jobbulást kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. december 09., 16:46; Megválaszolva: 2016. január 13., 19:20
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon