magas szemnyomas

Tisztelt Doktorno! Azt szeretnem megkerdezni ontol, hogy akinek magas a szemnyomasa (50 koruli, tulsulyos, dohanyzo, alkalmi italozo holgy) annak jelent-e kozkazatot az egeszsegere az, ha evente maximum 4-5 alkalommal motoros fukaszat kell hasznaljon a szoloskertben levo fu levagasara (kevesebb, mint egy hektar, de vannak benne szolotokek es gyumolcsfak is)? Nincs pollen-allergia. Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza zöldhályog témában

Tisztelt Kérdező!

A szemére a veszélyt a zárójelben felsorolt dolgok és nem a fűkasza jelentik.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2015. január 09., 23:18; Megválaszolva: 2015. január 13., 15:33
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Glaukóma és más gyógyszerek
szedhetem e?
Tisztelt Doktor Úr! Ma voltam fül-orr-gégész-nél és rostasejt gyulladást állapított meg az orvos, fel írta a zyrtec-d gyógyszert de...
Gyermekkori zöldhályog
Unokámnak veleszületett zöldhályogja van. Már 3-szor mütötték. Szemcseppet használunk. Egy hét múlva repülővel utaznánk. Az a kérdésem...