• Lehet-e hallucinációja a betegnek altató gyógyszertől?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Édesanyám tüdőgyulladással kórházba került, állapota javult, de éjszakánként nem tudott aludni, ezért Eunoctin tablettát adtak neki. Másnap reggelre teljesen kába volt nem forgottb a nyelve, és hallucinált. Azóta folyamatosan adják neki ezt a gyógyszert, és sokszor zavartan viselkedik. Ez a folyamat 8-10 napja van. 2 napja a jobb szemhéja dagadt, piros, nagyon viszket és váladékozik. Sajnos csak holnap tudok az orvossal beszélni, de én feltételezem, hogy ezek a gyógyszer mellékhatásai. Szeretném erről az Ön véleményét megkérdezni.

        Dr. Veress Dóra válasza a altató mellékhatása témában

        Kedves Kérdező! A kábaság és a hallucináció lehet az Eunochtin mellékhatása, a szemválladékozás viszont inkább gyulladásra utal.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 26., 17:58; Megválaszolva: 2012. február 29., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: