• Korrekciós műtétet a tb támogatja-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Has és mellplasztikára gondoltam. Köszönöm a válaszát! Ilona

        Dr. Boros Miklós válasza a plasztikai műtét témában

        Tisztelt Kérdező! Speciális esetekben, mikor betegség, baleset következménye, vagy az életminőséget igazoltan rontó elváltozás korrekciójáról van szó lehetséges. Keressen fel OEP szerződéssel rendelkező plasztikai sebészeti részleget.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 04., 11:35; Megválaszolva: 2011. március 08., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés