Korrekciós műtétet a tb támogatja-e?

Kedves Doktornő! Has és mellplasztikára gondoltam. Köszönöm a válaszát! Ilona

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza plasztikai műtét témában

Tisztelt Kérdező!

Speciális esetekben, mikor betegség, baleset következménye, vagy az életminőséget igazoltan rontó elváltozás korrekciójáról van szó lehetséges. Keressen fel OEP szerződéssel rendelkező plasztikai sebészeti részleget.

Kérdés: 2011. március 04., 11:35; Megválaszolva: 2011. március 08., 11:48
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Milyen plasztikai sebészt?
Tisztelt Webdoktor! Nagyon régóta foglalkoztat (évek óta) , hogy megnagyobbítanám a melleim. Olvasgattam interneten róla, és most már tudom, ez...
Hasplasztika
2 ével ezelőtt köldöksérv műtétem volt, ami hasplasztikával volt összekötve.azt szeretném tudni hogy a csípő két oldalán nagyon sok bőr maradt...
Hasplasztika tb-re?
Tisztelt Dr.Úr/Nő! Érdeklődni szeretnék hogy Tb-re hogyan tudom megcsináltatni a hasam.8 éve császármetcéssel szültem meg a kisfiamat. Azóta is...
Hasplasztika
Tavaly szültem kisfiamat és nagyon sokat híztam vele! A terhesség alatt a hasam az orvosok szerint ödémás lett, de nem kellett különösebben...