Hasplasztika

2 ével ezelőtt köldöksérv műtétem volt, ami hasplasztikával volt összekötve.azt szeretném tudni hogy a csípő két oldalán nagyon sok bőr maradt, szeretném azt levetetni mert nagyon csúnya ezt a korekciós műtétet az oep álja?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza plasztikai műtét témában

Tisztelt Kérdező!

Magyarosrzságon több plasztikai sebész dolgozik sebészeti, vagy égés-plasztikai osztályokon. Ezen osztályok rendelkeznek szerződéssel az OEP-pel a támogatott plaszikai műtétekre. Az itt működő szakrendeléseken lehet egy vizsgálat után megmondani, hogy az ön esetében van-e lehetőség a támogatott korrekciós műtétre. Keresse meg a legközelebbi szakrendelést, ehhez kérje háziorvosa segítségét.

Kérdés: 2011. január 31., 14:57; Megválaszolva: 2011. február 04., 06:03
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus