Testepites

Udvozlom! Hobbi testepito vagyok es stanazolol injekcio kura alatt vagyok. NY Pharma markaju szteroidot hasznalok. Farizomba adom a szert, felvaltva az oldalakat. A legutobbi szuras helyen balodalt gyulladas keletkezett. Szerdai napon tortent a heten a szuras, azota kb fel okol nagysagu kemeny, gyullladt duzzanat talahato a helyen. Kerdesem a kovetkezo lenne: Mi okozhatta, illetve mit tudok ez ellen tenni, hogy elmuljon a csomo? Koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza gyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Mielőbb keressen fel sebészeti szakrendelést (beutaló nem kell) Valószínűleg fertőzésről, tályogról lehet szó. (Egyébként, tudomásom szerint a stanazolol nem engedélyezett szer, az OGYI gyógyszer adatbázisban sem szerepel)

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. december 28., 19:14; Megválaszolva: 2014. december 31., 01:21
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus