Genny pukli a szem alatt

Tisztelt doktor Úr! Fogyulladás miatt tegnap arra keltem fel,hogy bedagadt a jobb oldali arcom, mivel ez vasárnap történt,és a környeken nincsen sürgősségi ellatás,ezért nem tudtam mi mást tenni, mint megvárni a hétfő reggelt, ma reggelre azonban a szemem alatt is bedagadt, oda férkőzte magát a genny, mert nem tudott hol máshol távozni, miútán a fogorvosom, kifurta az ideigelenes tömést a fogamból, mert gyökérkezelésre járok, a genny azonnal távozott és a pukli a szemem alól eltűnt. Azonban, még mindig dagadt arc és kicsit szem, rossz komfort érzetem van, és a kis pukli helyén enyhén vörös elszíneződés látható. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez az esett okozhat vagy okozhatott valamint a későbbiekben,ha újra bedagadna okozhat problémát a szememnek? Elfog tűnni az a vörös elszíneződés? Válaszát előre is köszönöm! : )

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Halla Gabriella válasza gyulladás, duzzanat témában

Kedves Kérdező!

A duzzanat, amelyet a gyulladás miatt kialakult ödéma okoz, csak lassabban tűnik el az arcról, de pár nap alatt annak is le kell lappadnia. Ha korrekt módon gyökérkezelik a fogat, a jövőben nem kell hasonló problémáktól tartania.

Üdvözlettel, Dr Halla Gabriella

Kérdés: 2020. szeptember 14., 22:36; Megválaszolva: 2020. október 01., 09:26
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Fül előtti kis csomó
Jó napot Doktor Úr, Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb aprilis végén véletlenszerűen észrevettem a jobb fülem előtt a fülcimpám...