veres szeklet

szeklet urites kozben mindig verzik

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza véres széklet témában

Kedves Kérdező! Ezt mindenképpen, minél hamarabb ki kell vizsgálni! Ismételt vérzés esetén ügyeleti ellátás igénybevétele javasolt. Sebészeti rendelésen aranyér eredetű vérzés vizsgálata, és ellátása megoldható (beutaló nélkül igénybe vehető) . Ha nem lesz újabb vérzés, akkor a háziorvost keresse fel, gasztroenterológiai kivizsgálás is szükséges - ez beutaló köteles rendelés. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2014. december 27., 08:52; Megválaszolva: 2014. december 28., 08:59
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus