Mellplasztika után

Tisztele Doktor Úr! Tavaly nov.25-én volt mellkisebbítő műtétem. A bal mellben zsírelhalás volt, ezt a varratot később 3 hetesen tudta kivenni a Doktor Úr.Kb 4 cm-es nyílt seb maradt még jan.6-ra-ekkor volt 6 hetes a műtét.Lassan március és még mindig nem forrt össze teljesen és minimális váladék-sárgás-ürül még belőle-és mintha bőrdarabka nőne ki a pici lukból. Mondta a Doktor Úr jan-ban hogy kb 3 hét még összehúzódik, de az már letelt bőven! Normális az hogy ilyen soká húzódik a sebem össze? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Papp Géza válasza sebgyógyulás témában

Kedves Kérdező, csak vizsgálattal tudnék pontos választ adni kérdésére, javaslom forduljon kezelőorvosához.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2014. február 25., 17:16; Megválaszolva: 2014. február 27., 06:47
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Seb az állon
Tisztelt doktor! Kb 1 hétel ezelött keletkezett egy kisebb horzsolás az államon, bicikli esés következtében.. Nem igazán foglalkoztam vele mert nem...
Mikor várható javulás?
Tisztelt Doktornő, 3 héttel ezelőtt jártam sebészeten, ahol egy kb. 5 centis tályogot, gyulladást távolítottak el a hátamról, s azóta is...
Műtét utáni sebgyógyulás
Kedves Doktornő/Doktor úr! Három hete műtöttek baloldali lágyéksérvvel, hagyományos műtét, hálóbeültetéssel, (4x10 cm-es) komplikáció...
Sebgyógyulás
35 éves vagyok, alapvetően egészséges. Néhány hónapja azt vettem észre, hogy a frissen szerzett felszíni sérülések gyorsan gyógyulnak, ám...
Segítség kérés
Tisztelt DR.Úr/Hölgyem! Én egy 54 éves nő vagyok akit két hónapja műtöttek a combartériánál, ahol eret cseréltek, de sajnos a seben hol...