• Labor eredmény 100%nak vehető

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb:3hete voltam vérvételen és a CEA érték5,9lett meg ijedtem és félek daganatom van,gyomor beteg vagyok sok a savam és nehezen záródik a gyomorszáj 2008-ban tükröztek akkor még fekélyem se volt,úgy tudom,hogy ilyesminek kell leni ahhoz hogy daganat alakuljon ki belőle,vagy nem így van.A labor eredmény tévedhet vagy a sűrűn szedet gyógyszerek elváltoztathatják az eredményt?Kérem segítsenek és válaszoljanak.Ultrahang ki mutatná ha van fekély vagy daganat vagy polip a gyomromban?

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorrák témában

        Tisztelt Kérdező! A CEA vizsgálat a daganat diagnosztizálására és kizárására sem alkalmas. Önmagában ekkora emelkedés nem utal semmilyen eltérésre. A gyomor endoszkópos ellenőrzése ennyi idő után indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 16., 20:42; Megválaszolva: 2011. március 19., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés