• Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot nagymamám rosszindulatú gyomor daganat műtétje után se javult vérképe. Kérdeztünk onkológust hogy mi a véleménye a leletek láttán de ő azt mondta hogy nincs tennivaló de mi nem így érezzük. A vizsgálat eredményei a következők: fehérvérsejt:12,8 megjegyzés:ism.is Lymphocyta:12,8 Monocyta:12,2 Monocyta:1,6 Granulocyta:70,3 Eosynophyl:0,6 Vérsullyedés:47 GOT:31,7 Gamma-GT:74,0 Alkalikus foszfatáz:326 B-cross-Laps:1171 megjegyzés:ism.is Mi lehet az oka ennek?

        Dr. Tóth Judit válasza a gyomorrák témában

        Kedves Kérdező! önmagában ezekből az értékekből komoly következtetést nem szeretnék levonni. Tudni kellene rengeteg dolgot: eltávolították a daganatot, vagy csak megszüntették a vérzést, megoldották a táplálkozást? Találtak e műtétnél mást a hasban vagy vizsgálatokkal távoli áttétet? Korábban a csontritkulása milyen mértékű volt? a daganat méretéből adódóan van e kockázata a távoli áttéteknek? Ezek az adatok szükségesek, de feltehetően ezen információk birtokában mondta az onkológus azt, amit mondott Önöknek.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus

        Dr. Tóth Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2015. július 23., 20:13; Megválaszolva: 2015. július 26., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr nő apósomnak tavaly májusban volt egy vastagbélműtétje,ahonnan 9cm daganatot távolítottak el eredmény T3N1M0 G3 volt.Volt egy petct az mutatott a végbélben egy 0,8mm daganatot amiből mintát vettek és kiderült hogy G3 az is utánna...
        Tisztelt Doktornő! Totál gégeműtött beteg vagyok, most áttétek jöttek ki a nyaki nyirokcsomóban! Az orvosi team Nivolumab kezelést írt ki! Kb 1 hónap mire elkezdik! Szeretnék tudni a kezelés hatékonyságáról, mert nem tudok semmit!...
        Kedves Doktor Úr! A férjem kórszövettani leletének diagnózisa: Kifekélyesedett,közepes mértékben differenciált invazív adenocarcinoma fragmentumai a Vater papillából származó biopsziás mintában. 2 darab fragmentum vizsgálható, melyek...
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?