Mi lehet az oka?

Jónapot nagymamám rosszindulatú gyomor daganat műtétje után se javult vérképe. Kérdeztünk onkológust hogy mi a véleménye a leletek láttán de ő azt mondta hogy nincs tennivaló de mi nem így érezzük. A vizsgálat eredményei a következők: fehérvérsejt: 12, 8 megjegyzés: ism.is Lymphocyta: 12, 8 Monocyta: 12, 2 Monocyta: 1, 6 Granulocyta: 70, 3 Eosynophyl: 0, 6 Vérsullyedés: 47 GOT: 31, 7 Gamma-GT: 74, 0 Alkalikus foszfatáz: 326 B-cross-Laps: 1171 megjegyzés: ism.is Mi lehet az oka ennek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Judit válasza gyomorrák témában

Kedves Kérdező!

önmagában ezekből az értékekből komoly következtetést nem szeretnék levonni.

Tudni kellene rengeteg dolgot: eltávolították a daganatot, vagy csak megszüntették a vérzést, megoldották a táplálkozást?

Találtak e műtétnél mást a hasban vagy vizsgálatokkal távoli áttétet?

Korábban a csontritkulása milyen mértékű volt? a daganat méretéből adódóan van e kockázata a távoli áttéteknek?

Ezek az adatok szükségesek, de feltehetően ezen információk birtokában mondta az onkológus azt, amit mondott Önöknek.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2015. július 23., 20:13; Megválaszolva: 2015. július 26., 21:13
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt