• Neurológiai vagy pszichés jellegű a problém

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur-no Surgos problemam van,25 eves vagyok,2007 ben,meg en sem vagyok mtisztaban vele hogy veletlenul leestem vagy szandekosan leugrottam a 3.dik emeletrol,es ez a problema azota rosszabb lett,viselkedes zavarokkal kuzdom,es ami a legrosszabb semmire nem emlekszem az esetbol.azota is minden egyes nap ragodom rajta,felepultem fizikailag,csak a bokammal mutottek 3.szor es azota is fajdalom csillapitokon elek,de lelkileg nem vagyok stabil, sot en magam sem tudom mar hogy ki vagyok,teljes merteku szemelyiseg zavarral kuszkodok,az egyik orvos maniakus depresszioval es egy marek antidepresszansal hazakuldott,a masik orvos bourderline szemelyisegzavarral megint egy marak gyogyszerrel hazakuldott,de akar hova megyek segitsegert a velemenyek megoszlanak.De mostmar kb .2 honapja nagyon sulyosbodtak a tuneteim,kb.5 percenkent ugy erzem mintha egy villam csapna belem,a fejem tetejetol egeszen a labujjaimig,ez borzaszto erzes,es panikba esem mert nem tudom mi az oka,felek.A ..baleset..utani honapban keszitettek egy EEG es a korhazi lapomra rairtak kerdojellel ,hogy lehetseges skizofrenia vagy epilepszia,de tovabbi vizsgalatot nem javasoltak,mondvan hogy koncentraljunk a fizikai felepulesemre. Utanna olvastam mindket betegsegnek es az lenne a kerdesem,hogy talan az aramutes jellegu erzesemnek van e esetleg koze a ket betegseghez vagy talan a szedett gyogyszerek mellekhatasai.Kerem szepen mielobb valaszoljon,esetleg en Romaniaban elek de elmennek egy konzultaciora ha ez lehetseges lenne. Elore is koszonom valaszat es nagyon varom

        Dr. Veress Dóra válasza a személyiségzavar témában

        Kedves Kérdező! A villámcsapásszerű érzés lehet gyógyszer mellékhatás is, de többnyire arra utal, hogy valami "hozzáér" a gerincvelőhöz, és ingerli azt. Ez a tünet utalhat epilepsziára, de lehet a balesete következménye is, ezért fel kellene keresnie az ideggyógyászatot. A pszichés eredetű problémáit az elmegyógyászaton kellene rendesen kivizsgáltatni. A pontos diagnózishoz el kellene végezni néhány pszichológiai tesztet, és egy koponya MR-t is. A gyógyszerelést csak a betegség ismeretében lehet megfelelően beállítani.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 02., 12:17; Megválaszolva: 2011. november 03., 23:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés