Skizofrénia: nincs kontroll

tiszteltem. mar 1 eve eleg rosszul erzem magam. a fenn allo tunetek a kovetkezok: . kedvtelenseg. kevesett beszelek. (marmint a regi enemhez kepest) . ugy erzem nincs annyi gondolatom. mintah kevesebb lenne.es lassan mennek -jonnek. de ha eroltetm akkor minden oke. csak magatol nem akarodzik: P: P., ugy erzem nincsenek erzelmeim. es a legfontosabb ami miatt irok. az hogy miota beteg vagyok az eslo 2 hoanpba volt olayn erzesem hogy nincs meg a kontrolom vagyis mintha nem en iranyitnam magam. ez elmult egesz tegnap elottig. megint elo jott. ma is veszekdtem bartnommel es ugy eresztem mintha nem en lennek. es nem gondolom vegig ami tortenik.. es ugy erzme hogy zug a fulem es mintah mas vilagon elnnek.. mar kb 6 honapja zyprexat sedek. 6 kulombozo pszhiaternel voltam es mindegyeik aszt modta hogy nem skizofrenia. es kozel se allok hozza.. hozza teszem hogy a kivul allok nem latnak rajtam semmmit csak astz hogy neha kedvetlen vagyok. meg almos. onnek mia velemnye? lehet skizofrenia/? hihetek 6 pszhiaternek? mert ugy erzem nem tudjak: P persze lehet hujesseg de ugy erzem. eszt talatam az onok oldalan"A beteg elhiheti, hogy a televízió irányítja viselkedésüket, illetve, hogy külső erők szabályozzák gondolataikat.''' ez egy kicist megijeszt. mert en mondjuk nem astz erzme hogy kulso dolog irnyit. vagy ijesmi csak egyszeruen mintha nem en lennek. mintah nem en lennek a tesetm ura de persze mikor provara teszme magam hogy na most emeld fel kezed akkor fel emelem meg ijenek:)) tudom mar vicces amit beszelek de neha igy tesztelm magam mert nagyon felek.. csinalok ithon memoria teszteket meg ijesmit meg hasonlo pszhies teszteket de mindegyiken jol teljesitek. mi lehet ez.? az erdeklen leginkabb hogy o hany szazelk esejt lat skizofreniara merta attol felek a legjobban. tiszta szivembol megkkosznonnem hogy ha oszinten megmondana megha rossz hire is van. koszonoma turelmet

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza pszichés probléma témában

Tisztelt Kérdező!

Ismeretlenül, ennyi információ birtokában biztos, korrekt diagnózist nem lehet felállítani. Szóba jöhet hangulatzavar (depresszió) is ill. pszichotikus zavar (schizophreniához hasonló) is felmerül. Jelenleg szedett gyógyszere (Zypreya) pszichotikus állapotokban használt gyógyszer. Az orvosi lapjain biztosan van diagnózis, az irányt mutathat. Ha több szakember állítja ugyanazt, akkor vsz. meg lehet bízni a véleményben. Amennyiben mégis nyugtalanítja a dolog kérjen kórházi kivizsgálást, ahol alaposan körbejárják, megfigyelik az állapotát.

Kérdés: 2011. március 05., 18:33; Megválaszolva: 2011. március 07., 17:17
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
Hazugság
Köszönöm válaszát! Kérdezném még, ha a hazugság miértjére nem találom a választ, nem tudom megbeszélni fiammal, egy gyerek pszichológus...
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ