• Mi a baj velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot. Elég rázós gyerekkorom volt, nemi erőszak áldozata voltam, gyermekotthonban töltöttem 3 évet, nem találtam/találom a helyem sehol. Szüleim lemondtak rólam, lázadó gyerek voltam. Többször voltam pszichiátrián, volt egy 2eres vágásom, gyógyszer túladagolás, stb.. Itt vagyok 19 évesen, iskolázatlanul, és úgy érzem feleslegesen. Férjnél vagyok, de mégis egyedül. Szétszórt vagyoj, feledékeny, lusta. Nagyon keveset alszom. Nem merek..ugyanis, évek óta furcsa dolgok történnek Felkelek hajnalban, a szemem ki tudom nyitni, de mintha a testem le lenne bénulva. Semmim nem tudom mozgatni, még a számat se, egy hang se jön ki a torkomon..nagyon megszoktam ilyedni..és általában elég hosszú ideig tart.. Munkanélküli vagyok, valahogy sehova nem tudok beilleszkedni, nagyon keveset beszélek..fura, mert szeretem a zársaságot, de valahogy annyira beszélgetni nem..sokszor megkapom, hogy nem beszélek..válaszolok de csak ilyen semleges "igen", "aha", "értem".. Meg úgy érzem mundenhez béna vagyok, nem bízom magamban..gyengének érzem magam..és tehetetlennek.. Nem tudom mit tehetnék

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a pszichés probléma témában

        Tisztelt Kérdező, Az ébredéskor tartó átmeneti bénultság elég gyakori dolog, bár ijesztő, de semmilyen veszéllyel nem jár, általában néhány, - hosszúnak tűnő - másodperc alatt oldódik. Elsősorban az egyéb panaszok miatt ajánlanám, hogy keresse fel a területi pszichiáter szakrendelőt, és kérje kollégám segítségét. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. október 23., 01:29; Megválaszolva: 2017. október 25., 22:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: