A méret...

Tisztelt Doktor ur Nekem Klenefelter sy van, s emiatt a peniszem 9 cm, az atlag fele. Nagyon sok not szeretem eletemben, de emiatt inkabb hagytam oket. Most is szeretek egy not aki miatt hazajottem kulfoldrol. De mivel hogy kogazdag vagyok es van penzem barmire, on szerint egy mutet vagy az andropenis mennyire hatasos? Lehetetlennek tartom hogy ekkora meretel elfogadjam magam. Koszonettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza Klinefelter syndroma témában

műtétet inkább külföldön tudnak végezni, az eredmények nem jók, a nyujtás nem hatékony, hormonpótlás szóbajön

Kérdés: 2012. október 01., 22:00; Megválaszolva: 2012. október 03., 20:16
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar