Van-e ellen javallata a tribooster táplálék kiegészítő szedésének

Tisztelt Doktor! Véleményét szeretném kérdezni az alábbi táplálék kiegészítő termékről. Biotech usa tribooster. Van-e Ön szerint ellen javallata a fenti természetes tesztoszteron növelő terméknek. A libidóm visszaesése miatt gondolkozom a termék használatán de fogyasztás előtt szeretném kérni szakember véleményét Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza tesztoszteron témában

Nincs ellenjavallata a szedésének.

Kérdés: 2017. szeptember 20., 22:07; Megválaszolva: 2017. szeptember 30., 19:21
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Kevés a tesztoszteronom?
66 éves vagyok, labor eredményeim hibátlanok, nem vagyok cukorbeteg, sok fizikai munkát végzek otthon, jól érzem magam, mégis az ágyban a hirtelen...
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar