• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Aug. 25 körül lefeküdtem a barátommal, óvszerrel védekeztünk, ám az elszakadt. Nem élvezett el, azt mondta, még a közelében sem járt, és egyébként is hamar észrevettük. A menstruációm eléggé rendszertelen, 2 éve jött meg először, azóta is csak 4x összesen. A legutóbbi július elején kezdődött, ami utána elég sokáig, 15 napig tartott. Szóval eléggé aggódtam, vettem is egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Ám azóta sem menstruálok, és folyton a hasam nézegetem (kicsit duci alkatom van), teljesen paranoiás vagyok. Kérdésem az lenne, hogy van okom aggódni, vagy inkább felejtsem el az egészet? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Ha időben végezte a tesztet, akkor az megbízható, általában aktus után 14 nap múlva ki szokta mutatni a teszt a terhességet. A ciklusbeállítás szempontjából keressen fel nőgyógyászt, érdemes friss tesztet vinni magával az egyszerűség kedvéért.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 20., 14:53; Megválaszolva: 2011. október 21., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés