• Beágyazódás probléma, Vereczkey dr. Úr részére

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, túl vagyok 5 petesejt donoros beültetésen (2 friss, 3 fagyasztott), melyekből eddig összesen 1 biokémiai terhességig jutottam, ennek mtx injekcióval kellett véget vetni. Ennél több nem történt sajnos. 2 különböző donorom is volt. Az alábbi vizsgálatokon estem túl: office hysteroskopia, laparoszkópia, IR, immunológia, pajzsmirigy, prolaktin. Mthfr heterozigóta mutációt hordozok, vizsgáltattam magam Leidenre is ami negatív lett. Szerintem mindent néztek, amit csak lehet és eltéréseket nem találtak ami oka volna a sikertelenségnek. Eredményeim jók, és mégsem jött létre terhesség. Nekem volt korábban (17 éve) egy dysgerminona ovarii daganatom, kemot és az egész medencémre sugárkezelést is kaptam akkor ezért nincsen petesejtem. Estrofemmel és crinonnal+agolutinnal készítettük elő mindig a méhemet, majd metypredet, és clexant szúrok eredményhirdetésig, nyálkahártyám 9-10 mm szokott lenni. A diagnosztikus vizsgálatok szerint a méhem teljesen rendben van. Embriók 6 sejtesen, 3 naposan kerültek mindig transferre, a biológus szerint szépek voltak. Férjem spermaszáma 7 M, és volt néhány törött farkú spermája. Ettől függetlenül a donor peték mindig szépen, nagy százalékban icsi-vel megtermékenyültek és fejlődtek. Őszintén szólva, kicsit kimerített idegileg a z 5 sikertelenség, főleg, hogy a donoros lombikok azért sikerülni szoktak elég jó arányban. Ön szerint merre induljak tovább? Ameddig látok bármilyen kis esélyt nem adom fel, én terhes akarok és fogok is lenni!! De velem lehet a gond, vagy az embriókkal? Úgy érzem, egyedül vagyok a világon, aki még donor petével sem esik teherbe...teljesen tanácstalan vagyok. Kérem, segítsen legyen szíves. Előre is köszönöm.

        Dr. Vereczkey Attila válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Tisztelt Asszonyom! Az Ön esetében az egyetlen lehetséges megoldás a petesejt donáció, mindenképpen javaslom, hogy a megkezdett kezeléseket folytassa. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Dr. Vereczkey Attila
        Meddőségi specialista

        Dr. Vereczkey Attila
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 24., 15:02; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés