• Méhgyulladás és kontroll

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Két kérdésem lenne. 1. Kb. 2 hete volt diagnosztikus HSK-m. Utána 1 napig 37.8-as hőm és kevéske vérzésem volt. Azóta néha, ha behúzom az alhasamat pisilés közben, picit szúró érzést tapasztalok a méhnél, és két napja nagyon kevés barnás folyás volt 1-2 alkalommal a fehérneműmön (nem középidős és nem is menses előtti barna ez). Görcseim, lázam nincs, Ön szerint kell aggódnom, hogy valami gyulladásom van? 2. Jövő hét után megyek egy akciós szűrésre, ahol lesz hüvelyi UH is. Ön szerint ez műtét utáni kontrollként is megfelel, vagy el kellene még mennem külön kontrollra? Az akciós szűrésen nem lenne illdomos megmondanom, hogy egyúttal ezt a tükrözés utáni kontrollként is használom. Köszönöm válaszát! Nóra

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        1.Ez lehet a bevatkozás következménye.Azonban mindenképpen javaslom mielöbb nőgyógyászati vizsgálatra jelentkezzen.Kimkell zárni az esetleges gyulladást! 2."Akciós szürésre" el lehet menni,ott minden bizonnyal rákszürést végeznek.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 22., 15:26; Megválaszolva: 2011. november 23., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés