Duphaston szedése

T. Doktor úr, Mensi helyett barnázásom volt. Ez után volt 2 halvány poz.tesztem. Majd 2 nap múlva negativ tesztem lett ez még mindig csak a 4. hétem lett volna. Duphaston szedtem a barnázás miatt az 5.naptól, de ha már neg. a tesztem akkor is folytassam a szedését? Orvos csak 2 hét múlva adott időpontot vizsgálatra, mondván csak akkor látja ha van baba. Lehet, hogy csak a gyógyszerszedés miatt neg.a teszt vagy nem sikerült a megtapadás? Iyenkor gyógyszerrel fejezik be a sikertelen terhességet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza nőgyógyászati kérdés témában

A terhességi teszt már kora terhességben pozitiv lehet. A Petesejt méhüregbe tapadása elött is mutathatja a pozitivitást.

A gyógyszer szedés a terhességet segíti, mert sárgatest hormont tartalmaz.

A megtapadás elötti sikertelen terhesség esetén nem kell müszeres terhesség befejezése.

Kérdés: 2011. december 01., 13:41; Megválaszolva: 2011. december 07., 14:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászati kérdés
Kedves Doktok Úr/Nő! Hosszú ideje rendszeres folyásom van. A ciklustól függően eltérő színű, szagú, állagú, és tudom, hogy ez még...
rendszertelen menstruáció
Üdvözlöm! Az idén márciusában erős alhasi fájdalom miatt felkerestem a székesfehérvári nőgyógyászatot ahol nem találtak semmi...
Titokzatos betegség
Tisztelt Doktornő! Legalább 30 éve visszatérő panaszomra keresek választ. Régebben havonta, -kéthavonta jelentkeztek a tünetek, melyek általában...
Méhgyulladás és kontroll
Tisztelt Doktor Úr! Két kérdésem lenne. 1. Kb. 2 hete volt diagnosztikus HSK-m. Utána 1 napig 37.8-as hőm és kevéske vérzésem volt. Azóta néha...
bizonytalanság
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A bőrproblémáim miatt felkerestem a nőgyógyászom, aki hormonvizsgálatra küldött a ciklusom 22. napján, aminek az...