• Miért,mitől vérezhetek ilyen sűrűn?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Augusztus 2.-án jött meg kb.6 napig tartott.Azután megint megjött 23-30-ig.Ma is volt egy kis vérzés.Hasmenésem is van kb napi 3x.Befolyásolhatja e gyógyszer a menstruációs ciklust. 2 alkalommal szedtem be antidepresszánst (Mirtazapin sandoz altató) frontint meg napi rendszerességgel szedek,de az eddig nem befolyásolta.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg nem az adott gyógyszerek okozták a vérzészavart, de pl. a hasmenést kiváltó fertőzés vagy egy azóta már akár elmúlt petefészekciszta lehetett a háttérben. Vezessen menesnaptárat, és (amennyiben terhességi teszttel kizárhatóan nem terhes, továbbá a vérzések nem bőségesek) 2-3 hónapig figyelje, mi történik. Ha a vérzés rendeződik, nincs teendő, ha rendszertelen marad, forduljon nőgyógyászhoz.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 02., 20:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés