• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        29 éves nö vagyok az a problémám sajnos évekkel ezelött jelentkeztek a gondok nö gyogyászatilag az a helyzet idén januárban elkezdödött olyan folyamat nálam hogy rendszeressen keletkeztek nálam vérzések al hasi görcsökkel és fájdalmakkal eben a honapba el mentem nögyogyászatra hol ki vizsgáltak ime az redményeim:HYPERMENORRHEA ST.P.LAPAROSE.PP. ADNEXECT, Is.et salpingect Id. myoma corp.ut DYSPLASIA susp. és még azt irták hogy HPV gyanu. ASCUS. szeretném megkérdezni önmagába mit rejt mert eléggé megvagyok ijedve és bozonytalanságban érzem magam.ami borzaszto számomra hogy nem akartak megvizsgálni holot kutya kötelesége egy doktornak.egyszerüen haza küldtek.a leleteimet PESTRE felküldték és 1 honap mulva jön meg az eredmény.kérdem én ha netán rákos lenék és kezdö stádiumba vagyok menyi az esélyem a teljes felgyogyulásra. kérem segitsenek elöre is köszönöm CSILLAG VIRÁG.

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Csillag Virág!

        Elé sok információt nem árult el, pedig a leletből kiderül, hogy már volt műtétje korábban. Most amit nem ért az a rákszűrés eredménye, ha jó sejtem. És milyen leletet küldtek el Pestre? Egyszerű rákszűrést nem küldenek el, csak egy olyan mintát, ami kimutatja azt, hogy van-e HPV fertőzése, ami okozhatja a rendellenes rákszűrési leletet. A kóros citológiát leggyakrabbn gyulladás okozza, és ilyenkor ellenőrizni kell 3 hónap, vagy 6 hónap múlva.

        Várja meg a lelet eredményét, telefonon szerintem 3 hét múlva érdeklődhet, hátha megérkezett, és akkor beszélje meg az orvossal részletesen, hogy mi a teendő. a többi problémát írja le részletesen, ha több tanácsra lenne szüksége.

         


        Kérdés: 2010-02-27 13:34:31; Megválaszolva: 2010. február 27., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: