• Műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        7 hete volt nőgyógyászati nagyműtétem bal petefeszekben ultrahanggal megállapított 8 cm-es tumor, valamint nagyon magas tumor marker miatt. Műtét kozben kiderült, hogy nem daganat, hanem tályog volt, ami miatt teljesen roncsolódott a petefészkem, ezert a bal oldalit eltávolították, jobb oldalit meghagyták, csak a petevezetéket vették ki, valamint a méhemet, de a méhnyak maradt. Másnap ismét műteni kellett bevérzés miatt A bal oldalam még mindig nagyon fáj különböző mozgásokra, jobb oldalt pedig néha pisilés után. A zárójelezésbe azt irta az orvos, hogy egy hét múlva menjek vissza varratszedesre, ami megtörtént. Semmi mást nem mondott, hogy további kontroll kell-e. Mindennek már 7 hete. Kérdésem, hogy normális a fájdalom ennyi idő után, valamint ha nem mondta, akkor nem kell kontrollra mennem többé? Előre is köszönöm a választ! Szép napot!

        Dr. Kiss György válasza a Mi bajom lehet? témában

        Tisztelt Hölgyem! A konzervált méhnyak miatt az évenkénti rákszürésen ajánlott résztvennie. A hasi fájdalom 7 hét után még lehetséges, de nem ártana szakorvosi vizsgálat és hasi UH végzése sem. Üdvözlettel :dr. Kiss.


        Kérdés: 2019. március 11., 12:48; Megválaszolva: 2019. március 15., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő/Úr! 3 hónapja szedem a Symicia nevű fogamzásgátlót, most tartok a 4. levélnél, még 8 szem van belőle, és tegnap megjött. Ugyan úgy fájt a hasam mint szokott előtte meg pár pattanás is kijött rajtam. Minden szemet időben...