• Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorok! A menstruációm 2-3 napja késik.Sajnos amúgysem teljesen rendeszeres de azért kicsit megijedtem, mert a mellem is nöni keztedtek, ami a menstruációm kezdete elött is elöfordul de most mintha érzékenyebbek lennének. Arra gondoltam, hogy terhes lehetek, csináltam is néhány tesztet. Az elsö pozitiv lett, viszont a másik három negativ.Lehetséges ezekután a terhesség vagy lehet sok stressz is a késés oka? Válaszát elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem írja, mikor csinálta a néhány tesztet, feltételezem, hogy ugyanazon a napon. Emiatt azt javaslom, hogy amennyiben még mindig nem jött meg a vérzése, ismételje meg a tesztet (egyet csak), és az eredménnyel menjen el nőgyógyászatra.

         


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010-02-11 09:24:15; Megválaszolva: 2010. február 11., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?