elvetéltem vagy nem ?

Jó napot az egész úgy kezdődött február 2-án voltam terhesség megállapításon még nem láttak semmit de viszont pozitív terhességi teszt február 4-én elkezdtem vérezni öt napig rendes Menstruációm volt görcsök nélkül 02.09. Halványan pozitív volt a teszt rá pár napra 02.14 . Pedig elkezdett erősödni sokkal erősebb lett megmaradhatott ez a terhesség viszont nem értem mert úgy gondolom hogy csökkennie kellene a HCG szint nek vagyis már nem kellene kimutatnia ennyi idő után de már tényleg nem tudom mit gondoljak hogy hova menjek

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza terhességi teszt témában

Kedves Hölgyem!

A tesztje egyértelműen pozitív, mindenképpen menjen el nőgyógyászati vizsgálatra, mihamarabb. Ki kell zárni a méhen kívüli terhességet, de más olyan kóros állapot is lehet, amikor pozitív marad a teszt. Az, hogy erősödik akár életképes terhességre is utalhat, de ha nem nézik meg, nem lehet tudni, mi történik. Egy vetélés után a teszt akár hetekig is lehet pozitív, de nem erősödik sosem.

Azt nem tudom, mikor volt a (terhesség előtti) utolsó rendes vérzése, de mindig az utolsó rendes vérzése első napjától számítjuk a terhességet. Egy 5-6 hetes terhesség esetén már általában látszik a terhesség, 4 hetesen, tehát közvetlen a menses kimaradása után még általában csak vastag méhnyálkahártya látszik.

A vizsgálat ezek alapján szerintem jó, ha mihamarabb megtörténik.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. február 16., 09:09; Megválaszolva: 2021. február 16., 13:13
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Sárgatest ciszta
Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom 30an jön meg a szabadsagról de az hosszu idő nekem. Kérdesem, a poitív terhességi eredményt a teszten produkálhatja...
Újabb terhesség?
Jó estét. Missed ab. Volt 2 hete, azota voltunk együtt védekezés nélkül többször is és pozitívat teszteltem reggeli vizeletbol. Lehetséges hogy...
Újabb terhesség?
Jó estét. Missed ab. Volt 2 hete, azota voltunk együtt és pozitívat teszteltem reggeli vizeletbol. Lehetséges hogy újabb baba lenne?
Pozitív teszt után negatív teszt
Tisztelt Doktor úr! 10.29-én reggeli vizeletből csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett.Vasárnap csináltam még egy tesztet ami negatív...